Lourdes

Voorlopige update chirokamp

Beste ouders en leden

 

De maatregelen omtrent Corona blijven alsmaar verder en verder opschuiven... wij zullen elkaar dus jammer genoeg nog een tijdje niet zien. Wij kunnen dan ook niet anders, dan alle mogelijke scenario’s trachten voor te bereiden.

Wij zijn nog niet zeker of dat ons jaarlijks chirokamp (21/25juli-31 juli 2020) zal mogen doorgaan, maar wij blijven uiteraard wel voorzichtig optimistisch. Om deze reden, stellen wij de inschrijvingen en de betalingen dus nog even uit.

Wel zouden we jullie willen vragen indien u reeds zeker bent dat uw kind NIET zal meegaan op kamp, u dit reeds laat weten. Op die manier krijgen wij een zicht op hoeveel kinderen er ongeveer niet en wel zullen meegaan. U mag dit, liefst zo snel als mogelijk, laten weten op volgend e-mailadres: meisjes@chirolourdes.be. Gelieve de naam + voornaam + afdeling van uw kind(eren) te vermelden. Nogmaals, wij roepen op om dit enkel te melden als uw kind NIET meegaat, anders zou het voor ons wel eens zeer onduidelijk kunnen worden.

Wij volgen alle updates van de overheid en van Chiro Nationaal op de voet. Vanaf er naar ons gecommuniceerd wordt omtrent de chirokampen en dergelijke, laten wij jullie dit zeker weten. Pas als wij officieel groen licht krijgen, zullen wij van start gaan met de over- en inschrijvingen.

Wij hopen dat we jullie allemaal snel terugzien want ook wij missen de chiro enorm!

 

Heel veel groetjes vanuit ons kot

Bjoke, Lana, Julie, Robin, Emma, Augustine, Fien, Margot, Marion, Lisse, Nikita, Pauline, Maité, Luna, Ineke, Josefien, Dagmar, Phebe, Yasmine en Larissa

Brief Voorlopige Update Chirokamp