Lourdes

Inschrijvingen - meisjes

Beste ouders

Het nieuwe chirojaar komt eraan en dat wil zeggen dat jullie dochters zich opnieuw moeten inschrijven. We werken, zoals vorig jaar, met de website Stamhoofd. Toch veranderen er ook enkele dingen, dus we willen vragen om deze mail goed door te nemen.

Hoe schrijft u uw dochter(s) in?

1)     Via deze link komt u terecht op onze pagina van Stamhoofd.

2)     U logt in op uw account.

3)     U schrijft uw dochter(s) in, en vult eventuele gegevens aan.

4)     U betaalt het lidgeld (€40) + vieruurgeld (€20) via Stamhoofd zelf. De aansluitingskost is dit nieuwe Chirojaar met €10 gestegen. Dit is de kost om leden en leiding aan te sluiten bij Chirojeugd Vlaanderen. Door deze verhoging zijn wij genoodzaakt om ons lidgeld op te trekken naar €40. https://chiro.be/info-voor-leiding/financien/verhoging-aansluitingskost

Daarnaast werken we door de grote vraag ernaar dit jaar met een nieuw systeem voor het vieruurgeld. Gedaan met zoeken naar muntjes! We vragen per semester €20, die via Stamhoofd betaald wordt. Jullie dochters krijgen daarvoor het gebruikelijke vieruurtje (drankje + chips/koek). Als de oudere afdelingen iets extra’s willen kopen, kunnen ze dit wel nog cash betalen (€1 voor een drankje, €0.50 voor een koek/chips). 

Ouders die moeilijkheden hebben het lidgeld en/of vieruurgeld te betalen, of ouders die liever in schijven betalen kunnen hiervoor terecht bij Ria Thoen (09 251 34 59 of ). De inschrijvingen lopen tot en met 28/08, tot 12 uur. 

Dit bericht is bestemd voor bestaande leden, zussen van bestaande leden en dochters van oudleiding. De nieuwe leden kunnen zich inschrijven vanaf 28/08; hiervoor wordt later een nieuw bericht verstuurd. 

De eerste chirozondag vindt plaats op 8 september en start om 14u. 

 

We hebben er alvast heel veel zin in - hopelijk jullie dochters ook! 

Veel chirogroetjes en tot dan! 

De leiding