Lourdes

Blaarmeersen - 23 JUNI (Meisjes)

Beste ouders & chiromeiden, 

 

Het chirojaar is alweer voorbij gevlogen. De maanden vol zon en hogere temperaturen zijn aangebroken maar dat wil jammer genoeg ook zeggen dat de examens voor de deur staan en de leidsters dus geen leiding meer kunnen geven.

 

Om het chirojaar mooi en leuk af te sluiten, maken we van de laatste chirozondag voor kamp een extra speciale dag! Dit jaar gaan wij net als vorig jaar naar de Blaarmeersen. Bij goed weer is er de mogelijkheid om te zwemmen maar bij minder goed weer hebben we nog steeds een speeltuin ter beschikking. Dit jaar gaat het door op zondag 23 juni.

 

Het is de bedoeling dat iedereen er zelfstandig geraakt en terugkeert. We verzamelen om 11u00 aan de ingang van de topsporthal. De uitstap is gedaan om 17u00.

 

Om praktische redenen zouden we het fijn vinden dat je ons voor 19 juni laat weten of dat je dochter aanwezig zal gaan. Dit kan door de naam + afdeling van jouw dochter door te sturen naar [email protected] of een smsje naar 04 70 06 45 28.

 

Op 23 juni, geven wij ook de kampboekjes mee aan alle kinderen die al ingeschreven zijn. Dus alleen als je dochter al volledig is ingeschreven, dan geven wij een boekje mee. Als je dochter al ingeschreven is en ze kan er die dag niet bij zijn dan gaan wij het boekje eens komen binnensteken.

 

Je komt in uniform en neemt mee: 

- Badpak / bikini

- Zonnecrème

- Zonnepetje / hoedje 

- (Strand)handdoek

- Lunchpakket

- Voldoende drinken

- Afhankelijk van het weer: een regenjas

- Een beetje zakgeld (bv: om een ijsje te kopen)

 

Veel liefs en hopelijk tot dan!

Larissa, Yasmine, Hanne, Dagmar, Ineke, Phebe, Nikita, Jade, Robin, Chiara, Charlotte, Oona, Zina, Josefien, Lotte, Margot, Hanne, Bjoke, Lana en Shari

Blaarmeersen 2019