Lourdes

Vol-au-vent avond

Beste ouders,

Dit jaar organiseren we onze eerste vol-au-vent-avond. Hiermee willen we niet enkel onze eigen kas een beetje aanvullen, maar schenken we ook opnieuw een deel van de opbrengst aan een goed doel. Dit jaar steunen we Lot2Learn. Lot2learn is een organisatie die inzet op studiebegeleiding voor kinderen vanaf het vierde leerjaar. Ze focussen in het bijzonder op kinderen die door sociale en/of economische omstandigheden een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. We schenken per verkochte kaart 1 euro aan Lot2Learn.

Waar en wanneer?

De vol-au-vent-avond gaat door op zaterdag 4 december 2021 vanaf 17:30 in de eetzaal van Edugo Campus De Brug. Vergeet zeker jullie covid safe ticket en identiteitskaart niet!

Wat?

Dit jaar hebben we er voor gekozen om de pasta te vervangen door vol-au-vent.

U heeft dus keuze uit:

  • Vol-au-vent met frieten 
  •  Vegetarische groenteburger met frieten
  • Glutenvrij alternatief 

Prijs?

Volwassenen betalen 14 euro voor de vol-au-vent. Kinderen tot 12 jaar betalen 10 euro.

Leuke extra’s?

Aangezien de Sint dan reeds in het land is, zou het wel eens kunnen dat hij ons een bezoekje brengt... wie weet? Kleur de kleurplaat aan de ommezijde alvast in en breng deze mee! De lang verwachte diavoorstelling van de kampfoto’s van afgelopen zomer! Voor de liefhebbers voorzien we lekkere aperitiefhapjes en ook de zoetebekken worden verwend met een uitgebreid dessertbuffet, beiden aan echte chiro-prijzen!

Hoe inschrijven?

Inschrijven kan tot 30.11.21 via het online inschrijvingsformulier: https://forms.gle/RyxuGEiFxtbGYMNV8

Wie problemen ondervindt, kan eventueel ook inschrijven door een mailtje te sturen naar Nuno@chirolourdes.be, met daarin duidelijk de vermelding van je naam, het aantal volwassenen en/of kinderen en de keuze van jouw maaltijd. De kaarten zullen per bestelling klaar liggen aan de kassa.

Vooraf betalen?

Betalen aan de kassa blijft sowieso mogelijk, maar wie vóór 27.11.21 het juiste bedrag overschrijft op onze rekening BE20 3900 3720 9356, wordt verwend met een gratis aperitief-bordje. Gelieve bij de overschrijving wel duidelijk te vermelden onder welke naam werd ingeschreven.

Andere plannen?

Kan je echt niet komen, niet getreurd. Je kan onze overheerlijke vol-au-vent ook afhalen. Zo kan je ervan genieten wanneer jij dat wilt. We vragen 10 Euro per portie. Je kan de vol-au-vent dan komen afhalen op zondag 5 december van 14:30 tot 19:00.

We hopen op een talrijke opkomst. Niet alleen wordt het zo een gezellige avond, ook kunnen we dan een mooi bedrag schenken aan Lot2Learn

Graag tot dan!

!Covid Safe Ticket vereist!