Lourdes

Nieuwe Chirowerking + Inschrijvingsformulier ivm nieuwe corona maatregelen

Beste ouders en leden,

Met de nieuwe maatregelen die deze week van start gaan is het zo dat de afdelingen in kleinere groepen van maximum 10 leden gaan verdeeld worden. Daarom gaan we de afdelingen opsplitsen waardoor we sommige zondagen een leiding tekort kunnen hebben.

We hebben een inschrijvingsformulier waar je aanduidt voor de komende 8 zondagen als je zoon aanwezig zal zijn die zondag. Dus als je aanduidt dat hij komt verwachten wij ook dat hij er zal zijn. Als je zoon voor een andere hobby heeft gekozen dan de Chiro duid je dit ook aan in het formulier. Link: https://forms.gle/QqaEErZSNDwPDTDR7

Het formulier moet tegen uiterlijk woensdag 12u ingevuld zijn zodat we de nodige voorbereidingen kunnen maken. Indien niet ingevuld, dan wordt er van uitgegaan dat uw kind een andere hobby heeft gekozen voor de komende weken.

Het kan dus voorkomen dat sommige leden niet kunnen komen wegens een leiding tekort. De leiding van jullie afdelingen brengt jullie tijdig op de hoogte.

 

Hieronder vind je nog belangrijke info voor de werking van de Chiro:

- Locatie

De komende zondagen zal voor de 3 kleinste afdelingen (pinkels, speelclub en rakkers) nog steeds op onze terreinen door gaan.

Voor de toppers gaat dit door op EDUGO de Toren, aan de ingang.

En voor de Kerels en Aspi's is dit op EDUGO Glorieux, aan de ingang van de broeders.

- Vieruurtje

Voor de 3 oudste afdelingen willen we vragen om hun eigen vieruurtje mee te brengen naar de Chiro, en zij hoeven dus ook geen geld mee te nemen.

- Einduur

De pinkels, speelclub en rakkers hebben gedaan om 17u30,Toppers om 18u30 en Kerels en Aspi's om 19u

Als er zeer slecht weer is kan het zijn dat we de oudere afdelingen vroeger naar huis sturen omdat we niet binnen mogen spelen.

- Medische fiche

We hebben nog steeds van sommigen geen medische fiche ontvangen, vooral van de oudere afdelingen. Dit document kan je downloaden op onze website en afgeprint en ingevuld meebrengen naar de Chiro. Dit is voor ons verplicht te vragen volgens de covid-richtlijnen.

 

Vele groetjesLeiding 

Chiro Lourdes Jongens.