Lourdes

Jongens - Overzicht Mei & Juni

Het einde van het chiro-jaar komt al lichtelijk in zicht. Wat voor sommige betekent dat er examens aankomen daarom zijn er 2 aanpassingen.  Dit op zondag 11 juni dan is er GEEN chiro.

 

Op zondag 4 juni nodigen we jullie allemaal graag uit op het evenement 1000 kraanvogels voor *Mees, op deze zondag halen we fijne herinneringen op aan *Mees De Beule. Dit samen met sport en spel, een hapje en drankje.

 

Op die middag is er een gratis foot-battle waar we zoveel mogelijk leden en supporters verwachten. Schrijf je gratis in tot 28 mei via:

https://bit.ly/inschrijven-footbattle

 

Let op: Dit is geen gewone Chiro-zondag, de leden zullen niet onder permanent toezicht staan. Er zal wel leiding aanwezig zijn, dit om de foot-battle te begeleiden.

 

Voor de oudere afdelingen waar de leden zelf examens hebben wordt er per groep bekeken hoe de aankomende zondagen precies zullen verlopen. Die communicatie verloopt via de desbetreffende groepen.

 

Wat natuurlijk ook weerklinkt als we aan het op zijn einde lopende chiro-jaar denken is hét grote fantastische bivak iets wat je gewoonweg niet kan en mag missen. Schrijf je zoon nu in en geniet nog van het kortingstarief! Inschrijven kan via: 

 

https://bit.ly/inschrijven-bivak