Lourdes

Inschrijven '23 - '24 jongens

Aankomend werkjaar werken we met een vernieuwd inschrijfsysteem. Namelijk stamhoofd, via stamhoofd worden alle administratieve zaken digitaal afgehandeld en bijgehouden. 

 

Om wachtrijen te vermijden de eerste chirozondagen vragen we u om zich in te schrijven, alvorens u naar de Chiro komt, dit geldt voor zowel nieuwe als bestaande leden.

 

Inschrijven kan vanaf zondag 13 augustus om 20:00.

Wat verandert er concreet? 

 • Inschrijven gaat gepaard met het invullen van de medische gegevens

 

 • Betalen doe je direct via debetkaart of kredietkaart 

 

 

 • Het inschrijfgeld verhoogd met € 25 voor 4-uur (in semester 1).Na feedback van ouders en om het voor ons administratief makkelijker te maken vragen we € 25 extra, dit om voor het eerste semester iedere zondag 1 koek en 1 drankje naar keuze te krijgen. In januari wordt dit nieuwe systeem geëvalueerd. Als dit goed gaat, zal dan de resterende €25 voor het 2de semester worden gevraagd.  NIEUW: Ouders die gebruik wensen te maken van financiële ondersteuning betalen ook hiervoor halve prijs:Standaardtarief: inschrijvingsgeld (€ 30) + 4-uurgeld (€ 25) = € 55 totaal.Sociaal tarief (1/2 v.d. prijs): inschrijfgeld (€ 15) + 4-uurgeld (€ 12,5) = € 27,5 totaal

 

Bij het inschrijven krijgt u altijd de optie om uw inschrijfgeld met een vaste of vrije bijdrage te verhogen, door dit te doen geven we iedereen de kans om aan te sluiten bij de Chiro.

 

Hoe inschrijven (vanaf zondag 13/8 om 20.00 u.)?

 1. Maak een account aan via: https://chiro-lourdes-jongens.stamhoofd.be
 • Eén account per gezin volstaat, in het inschrijfproces krijgt u de mogelijkheid om andere ouders/voogd toe te voegen.

 

 1. Na het verifiëren van uw mail komt u in een persoonlijke omgeving.
 • Hier krijgt u de keuze om een lid in te schrijven. Heeft u meerdere zonen? Verder in het inschrijfproces krijgt u de mogelijkheid om nog een zoon toe te voegen. En dan ook samen te betalen.

 

 1. Vervolgens geeft u enkele basisgegevens mee van uw zoon.
 • Naam, adres, indien van toepassing gsm, …

 

 1. U komt nu in de afdelingsselectie.
 • Hier ‘kiest’ u voor welke afdeling u uw zoon wenst in te schrijven. OPGELET, er is een verschil tussen nieuwe leden en wederkerende leden. Maak zeker de juiste keuze, hieronder een overzicht van de richtleeftijd van de afdelingen. 

Een nieuw lid krijgt de keuze om zich in te schrijven bij een zogenaamde ‘TRY OUT’ afdeling, deze afdeling is voor de nieuwe leden die twijfelen en eerst 3 × gratis willen proberen.

 

Is uw zoon al zeker van zijn inschrijving en wenst u dit ook vast te leggen met een betaling kies er dan voor om uw zoon (nieuw lid) in te schrijven in een vaste herinschrijfgroep (herinschrijven).

 

De afdeling wordt dus bepaald a.d.h.v. leeftijd. Slechts in enkele uitzonderlijke gevallen laten we het toe dat hiervan wordt afgeweken. (bijvoorbeeld wanneer uw zoon een jaar bleef dubbelen) Twijfelt u over de afdeling? Neem contact op met ons, en pauzeer de inschrijving.

 

- Pinkels: 1ste & 2de leerjaar, of geboren in 2016 of 2017;

- Speelclub: 3de & 4de leerjaar, of geboren in 2014 of 2015;

- Rakkers: 5de & 6de leerjaar, of geboren in 2012 of 2013;

- Toppers: 1ste & 2de middelbaar, of geboren in 2010 of 2011;

- Kerels: 3de & 4de middelbaar, of geboren in 2008 of 2009;

- Aspi’s: 5de & 6de middelbaar, of geboren in 2006 of 2007.

 

 

 1. U kunt in de volgende stap alle ouders/voogden koppelen aan uw zoon. 
 • Op deze manier krijgen alle ouders/voogden toegang tot het ledenportaal en worden ze ook gecontacteerd bij noodgevallen.

 

 

 1. Reserve noodcontactpersonen.
 • Wie contacteren we wanneer de ouders/voogden niet bereikbaar zijn?

 

 1. Toestemming verzamelen gevoelige informatie.
 • Om GDPR (privacywetgeving) conform te zijn hebben we uw toestemming nodig om bepaalde gevoelige info bij te houden. DISCLAIMER: Enkel Chiro Lourdes jongens kan de ingevulde gegevens inkijken, stamhoofd heeft hierop geen enkele manier inzage op. Medische gegevens worden niet gedeeld met externen. Hoe we omgaan met deze gegevens kunt u nalezen via: https://www.chirolourdes.be/privacy

 

 1. Medische gegevens, huisarts & toestemming om foto’s te verspreiden.
 • Doorloop de vragen goed en geef voldoende uitgebreide info, deze gegevens kunnen te allen tijde worden ingekeken en aangepast door de ouders/voogden via het ledenportaal.

 

 1. Inschrijvingsmandje
 • Hier kunt u overgaan naar het betaalproces of u kunt nog een lid inschrijven, dan betaalt u alles in 1 keer. Problemen bij het betalen? Contacteer ons, wij helpen u graag verder.

 

 1. Inschrijving voltooid?
 • U kunt nu via uw mailadres inloggen op het ledenportaal en zo de gegevens aanpassen indien nodig, ook inschrijvingen voor weekends/bivak zullen verlopen via uw persoonlijk ledenportaal.

 

 

Bij vragen over dit nieuwe systeem kunt u steeds terecht bij Tuur via tuur@chirolourdes.be

 

Vele Chirogroeten,

Namens de nieuwe leidingsploeg;

 

Birger, Arne, Flor, Tuur, Gunnar, Seppe VL., Mats, Jules, Soheil, Jarne, Joren, Jim, Frederick, Tobias, Seppe S., Jasper, Arthur, Dries, Rune, Robbe, Natan.