Lourdes

Update Chiro werking (Code Rood)

Beste ouders en leden,

UPDATE CORONA REGELING (Code Rood):

Sinds kort zijn we veranderd van code geel naar code oranje alle info in detail vind je hier:https://chiro.be/info-voor-leiding/corona/jeugdwerkregels-code-rood

Zoals jullie ondertussen wel gehoord hebben, is sinds vrijdag 'code rood' van kracht binnen het jeugdwerk. We zijn dus genoodzaakt om onze werking opnieuw aan te passen, maar we zijn ervan overtuigd dat we er voorlopig nog in slagen om alles op een veilige en verantwoorde manier te laten verlopen. Zolang dit mogelijk is, proberen we er elke zondag iets leuks van te maken!

Wat verandert er:

VOOR IEDEREEN:

- De chiro is vanaf zondag voor IEDEREEN gedaan om 17.30u.

VOOR -12-JARIGEN:

Voor pinkels, speelclub en rakkers verandert er verder niets t.o.v. vorige week:

- zij komen naar de chiro (met max 1 ouder)

- ze registreren zich aan de loods, waar ook het 4uurtjes geld wordt verzameld in een potje; gelieve gepast geld mee te geven (1,5 euro).

- ze zetten hun fiets in het juiste fietsenrek en spelen dan in hun eigen bubbel (zowel op het terrein als in het lokaal).

VOOR +12-JARIGEN:

- De toppers, kerels en aspi's mogen ENKEL NOG BUITEN spelen en moeten ook buiten een mondmasker dragen indien er niet voldoende afstand kan gehouden worden.

- Aangezien zij hun lokaal niet meer mogen gebruiken, wordt er onmiddellijk afgesproken op de campussen van Edugo.  Zo is er geen vermenging mogelijk met de 3 jongste afdelingen.

Toppers en kerels gaan rechtstreeks naar De Toren en de aspi's worden door hun leiding opgewacht op campus Glorieux.

- Deze 3 afdelingen moeten vanaf zondag zélf hun EIGEN KOEK EN DRANKJE meebrengen. Om praktische redenen, maar vooral ook om hygiënische redenen (o.a. om cash geld te vermijden).

- Indien het té slecht weer zou zijn (helaas staat de winter voor de deur), dan kan de leiding van deze 3 oudste afdelingen samen beslissen om de chirowerking vroegtijdig te stoppen. Deze beslissing zal dan via Facebook gemeld worden en zal altijd voor de 3 afdelingen samen genomen worden.

Graag herinneren we jullie ook nog eens aan de belangrijkste ALGEMENE MAATREGELEN:

- Wie ziek is of één van de symptomen vertoont, blijft thuis!  Ook bij twijfel blijf je beter thuis om de rest van de bubbel te beschermen.

- Max 1 ouder per kind is toegelaten op de oprit (niet op het terrein).

- Ouders dragen een mondmasker en houden de nodige afstand t.o.v. elkaar, de leiding en de leden. We willen ook vragen om niet te blijven 'hangen' op of rond de oprit. 

Tot slot nogmaals een oproep aan iedereen die dit nog niet in orde bracht, om zondag de MEDISCHE FICHE mee te brengen. Vooral bij de oudste afdelingen zijn er nog heel veel fiches die ontbreken!

 

 

Vele groetjes 

Leiding Chiro Lourdes Jongens

121726912 385538062832280 2397167286120444375 N