Lourdes

Inschrijving Jongens Chiro

Beste leden en ouders,

Zondag 5 september is het chiro voor alle oude leden, waarin ze via een tof spel hun nieuwe leiding ontdekken. Zondag 12 september is de eerste normale chirozondag voor oude en nieuwe leden. Nieuwe leden mogen drie chirozondagen proberen voor zich in te schrijven. Het lidgeld bedraagt € 25,00 per persoon voor het volledige jaar, inclusief verzekering. Informatie over de verzekering vind je op www.chirolourdes.be. Inschrijven doe je door alle info in te vullen via deze link en €25 over te schrijven naar het rekeningnummer onderaan het Google formulier. Dit geldt voor nieuwe en oude leden.

Link: https://forms.gle/SJdhFuh9tErJkDzv5 (Je kan deze kopiëren en plakken als je er niet op kan klikken). Voorinschrijvingen van zusjes kan via https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdQpT9UqcFGvPalE6TMP35GtEFzjCsyY5UEWQ705yK0TnWZ4w/viewform?usp=sf_link tot 4 september. De zussen hebben voorrang op andere nieuwe leden.

Omtrent de regeling rond corona voor september zijn nog geen details gekend, meer informatie volgt later.

Het uniform bestaat uit een korte chirobroek en een chirohemd. Dit is, vanaf de Rakkers, elke zondag verplicht te dragen tijdens de opening, alsook tijdens de uitstapjes. Men kan het uniform kopen in de chirowinkel "De Banier", Hoefslagstraat 1 (zijstraat Lange Munt). Een chiro t-shirt kan men kopen op de chiro, voor 10 euro. Oude chiro- uniformen kunnen steeds gedoneerd worden en kunnen tweede hands aangekocht worden. Hiermee wordt de sociale kas gefinancierd en kunnen leden die het financieel moeilijker hebben ook deelnemen aan het bivak

De chiro begint om 14 uur, maar iedereen is welkom vanaf 13.30 uur.

De chiro eindigt om :   17.30 uur voor de Pinkels en Speelclub

                                    18.00 uur voor de Rakkers

                                    18.30 uur voor de Toppers

                                    19.00 uur voor de Kerels en Aspiranten

Tijdens het 4-uurtje kan men een frisdrank (€ 1) en een koek (€ 0,50) kopen. Voor de Pinkels, Speelclub en Rakkers wordt € 1,5 aangeraden.

 

Is het wel of geen Chiro / De contactgegevens van de leiding Bezoek de website en de kalender

Bivak is het hoogtepunt van onze jaarlijkse werking. Tijdens het chirojaar worden een gevoel van samenhorigheid en vriendschappen voor het leven gesmeed. Daarom vinden we het belangrijk dat de leden met regelmaat naar de chiro komen. Leden die in het werkjaar te weinig komen zullen het bivak van Chiro Lourdes moeten missen.