Lourdes

Inschrijving Jongens Chiro

Beste leden en ouders,

 

Het lidgeld bedraagt € 25,00 per persoon voor het volledige jaar, inclusief verzekering. Informatie over de verzekering vind je op www.chirolourdes.be. Inschrijven doe je door alle info in te vullen via deze link en €25 over te schrijven naar het rekeningnummer: BE20 3900 3720 9356. Dit geldt voor nieuwe en oude leden.

 

Link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdOpub09_eMPghcC_YPmgr-sRZfQX_MX3KwEnh0VIVdfYpktA/viewform

 

Het uniform bestaat uit een korte chirobroek en een chirohemd. Dit is, vanaf de Rakkers, elke zondag verplicht te dragen tijdens de opening, alsook tijdens de uitstapjes. Men kan het uniform kopen in de chirowinkel “De Banier”, Hoefslagstraat 1 (zijstraat Lange Munt). Een chiro t-shirt kan men kopen op de chiro, voor 10 euro.

 

De chiro begint om 14 uur, maar iedereen is welkom vanaf 13.30 uur.

 

De chiro eindigt om :   17.30 uur voor de Pinkels en Speelclub

                                    18.00 uur voor de Rakkers

                                    18.30 uur voor de Toppers

                                    19.00 uur voor de Kerels en Aspiranten

Tijdens het 4-uurtje kan men een frisdrank (€ 1) en een koek (€ 0,50) kopen. Voor de Pinkels, Speelclub en Rakkers wordt € 1,5 aangeraden.

 

Is het wel of geen Chiro / De contactgegevens van de leiding --> Bezoek de website en de kalender 

 

Bivak is het hoogtepunt van onze jaarlijkse werking. Tijdens het chirojaar worden een gevoel van samenhorigheid en vriendschappen voor het leven gesmeed. Daarom vinden we het belangrijk dat de leden met regelmaat naar de chiro komen. Leden die in het werkjaar te weinig komen zullen het bivak van Chiro Lourdes moeten missen.