Lourdes

Belangrijke info & data 2023

Met de vakantie in zicht willen wij jullie alvast fijne eindejaarsfeesten wensen. En een fantastisch nieuwjaar. We hopen dat jullie tijdens deze bijzondere periode mogen genieten van de gezelligheid en warmte van familie en vrienden. Laten we samen terugblikken op een geweldig jaar en vol enthousiasme uitkijken naar wat het nieuwe jaar ons zal brengen.

 

Het afgelopen jaar hebben we samen veel leuke momenten beleefd met onze leden en vele mooie herinneringen gemaakt. We willen jullie bedanken voor jullie, enthousiasme en betrokkenheid bij de Chiro.

 

Hieronder nog wat belangrijke info voor het komende fantastische jaar.

 

Overzicht komende 4 weken:

 

●      25/12     →        Geen Chiro

●      1/1 – 8/1        →             Geen Chiro

●      Vanaf 15/1 →    Terug elke zondag Chiro!

 

Bestelronde 2 Lourdes truien:

 

Na de eerste bestelronde, merken we dat er nog steeds vraag is naar de Lourdes truien. We hebben daarom besloten een 2de bestelronde te organiseren.

Bestellen/meer info via de link: bit.ly/info-trui

 

Weekends:

 

Alle afdelingen tot de toppers gaan ieder jaar op weekend om de groepsband nog sterker te maken, de data voor die weekends ligt reeds vast. Dus zet deze alvast in jullie Agenda. Meer info omtrent de weekends zal gebeuren via de leiding van iedere afdeling.

 

●      Pinkels:                24-26 maart

●      Speelclub:         17-19 maart

●      Rakkers:           17-19 februari

●      Toppers:           21-23 april

 

Bivak data:

 

Een reis aan het boeken? Of ben je dat van plan? Hou zeker rekening met de data van hét grote bivak zodat uw zoon er zeker kan bij zijn. Meer info over het bivak zal later nog gecommuniceerd worden.

 

●      Pinkels:               24-30 juli

●      Speelclub:         20-30 juli

●      Rakkers:           20-30 juli

●      Toppers:           20-30 juli

●      Kerels:              17-31 juli

●      Aspi’s:              17-30 juli

 

Tot slot willen we jullie nogmaals bedanken voor jullie trouw aan Chiro Lourdes jongens en wij kijken alvast uit naar nog vele leuke activiteiten en onvergetelijke momenten samen in het nieuwe jaar.

Brief Eindejaar 2022