Lourdes

Vlaamse Kermis 2021

Beste ouders en leden,

𝘊𝘩𝘪𝘳𝘰 𝘓𝘰𝘶𝘳𝘥𝘦𝘴 𝘱𝘳𝘦𝘴𝘦𝘯𝘵𝘦𝘦𝘳𝘵:

𝗩𝗟𝗔𝗔𝗠𝗦𝗘 𝗞𝗘𝗥𝗠𝗜𝗦 𝟮𝟬𝟮𝟭 - 𝗧𝗘𝗥𝗥𝗔𝗦𝗘𝗗𝗜𝗧𝗜𝗘Ook dit jaar géén Vlaamse Kermis zoals jullie die gewoon zijn. Corona dwingt ons nog steeds om een aangepaste versie van Vlaamse Kermis te organiseren. Maar niet getreurd! Een mooi en gezellig ingericht zomerterras met frisse cocktails, streekbiertjes, lekker eten staat voor jullie klaar.

📅

𝐖𝐀𝐍𝐍𝐄𝐄𝐑 𝐈𝐒 𝐎𝐍𝐒 𝐓𝐄𝐑𝐑𝐀𝐒 𝐎𝐏𝐄𝐍?

📅

➜ Vrijdag 13 augustus: 16u - 01u➜ Zaterdag 14 augustus: 11u - 01u➜ Zondag 15 augustus : 11u - 00u

📌

𝐖𝐀𝐀𝐑?

📌

➜ Terreinen Chiro Lourdes jongens(Eksaardserijweg 25, 9041 Oostakker)➜ Kom je met de auto? Parkeer je dan op de parking van de Edugo Arena. Op het terrein zelf zal er een grote fietsenparking voorzien zijn!

♬ 𝐖𝐀𝐓 𝐒𝐓𝐀𝐀𝐓 𝐄𝐑 𝐎𝐏 𝐇𝐄𝐓 𝐏𝐑𝐎𝐆𝐑𝐀𝐌𝐌𝐀? ♬➜ Een gezellig zomerterras met verfrissende cocktails en lekkere streekbiertjes.➜ Een uitgebreid aanbod van eten doorheen het weekend.➜ Achtergrondmuziek door enkele live-bands en DJ’s. Binnenkort maken we bekend wie, dus hou zeker onze facebook in de gaten!

¿? 𝐕𝐋𝐀𝐀𝐌𝐒𝐄 𝐊𝐄𝐑𝐌𝐐𝐔𝐈𝐙 - 𝐙𝐀𝐓𝐄𝐑𝐃𝐀𝐆 𝟏𝟒 𝐀𝐔𝐆𝐔𝐒𝐓𝐔𝐒 (18u30) ¿?Na een jaartje afwezigheid gaat onze alom bekende "Vlaamse Kermquiz" dit jaar ook gewoon weer door! Meer praktische info en inschrijven kan je vinden op het evenement:https://www.facebook.com/events/4131448153601942/

🍟

𝗘𝗘𝗧𝗙𝗘𝗦𝗧𝗜𝗝𝗡 + 𝗔𝗙𝗛𝗔𝗟𝗘𝗡 - 𝗙𝗥𝗜𝗘𝗧𝗘𝗡 𝗠𝗘𝗧 𝗦𝗧𝗢𝗢𝗙𝗩𝗟𝗘𝗘𝗦 - 𝗭𝗢𝗡𝗗𝗔𝗚 𝟭𝟱 𝗔𝗨𝗚𝗨𝗦𝗧𝗨𝗦 (12u)

🍟

Op zondag 15 augustus is iedereen van harte welkom op ons eetfestijn. Kan je er niet bij zijn maar wil je graag ook een portie? Dan kan je vanaf dit jaar ook afhalen! We voorzien net zoals vorig jaar ook een vegi alternatief! Hoera!Inschrijven kan je doen via de onderstaande link:

https://forms.gle/FLdrmoXGUKVPJ3so7

🎈

𝗞𝗜𝗡𝗗𝗘𝗥𝗡𝗔𝗠𝗠𝗜𝗗𝗔𝗚 - 𝗭𝗢𝗡𝗗𝗔𝗚 𝟭𝟱 𝗔𝗨𝗚𝗨𝗦𝗧𝗨𝗦 (14u - 17u)

🎈

Net zoals de voorbije jaren organiseren we op de zondagmiddag ook een heuse kindernammidag met springkastelen en animatie! Meer info volgt binnenkort!

💰

𝐈𝐍𝐊𝐎𝐌

💰

Als toegang voor het terras vragen we de aankoop van 5 drankbonnen, die je uiteraard volledig kan consumeren op het terras!

We hopen jullie er zeker te zien,

Tot dan!

Chiro Lourdes