Lourdes

Belofteaflegging 21 november 2021

Beste ouders en leden,

 

Het nieuwe chirojaar is ondertussen al even bezig. Zoals elk jaar hebben we afscheid moeten nemen van enkele leiding, wat natuurlijk ook wil zeggen dat er een hele hoop nieuwe leiding is bijgekomen!

Dit jaar verwelkomen we 22 nieuwe leiding in de leidingsploeg. Want ook de nieuwe leiding van vorig jaar dient in de bloemetjes gezet te worden. Arend, Soheil, Omid, Arthur, Jim, Bindert, Seppe S., Joren, Frederick, Seppe VL, Jitske, Lien L., Sjouke, Kay, Marieke, Marit, Margaux, Febe, Anemone, Lotte, Lies en Lien VD. gaan, zoals de traditie het wil, hun officiële Chiro-belofte afleggen op 21 november 2021. Dit is een feest dat  we uiteraard niet alleen willen vieren en daarom nodigen we jullie uit om deel uit te maken van dit gebeuren!

---MIS---

De belofteaflegging start met een misviering in de Basiliek van Lourdes die van start gaat om 11u15. De leden verwachten we echter al om 10u45 aan de achterkant van de kerk (Sint- Jozefstraat) om samen met ons nog eens enkele liedjes te repeteren.

---MIDDAGETEN---

Na deze viering gaan we samen genieten van een heerlijke versnapering in de eetzaal van EDUGO De Brug. Dit jaar wordt er opnieuw gekozen voor warme hamburgers (ook vegetarisch) en/of hotdogs. U dient door te geven hoeveel stuks u wenst van elk. De prijzen vindt u hieronder terug:

Hamburger--------------------------------7€/ 2 stuks

Hamburger(vegetarisch) ----------------7€/ 2 stuks

Hotdogs ----------------------------------- 5€/ 2 stuks

Hamburger + Hotdog---------------------6€

Graag willen we benadrukken dat het verplicht is om vooraf in te schrijven, betalen dient u             ter plekke te doen. Inschrijven kan via het online formulier: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdwXFJN02diJDCGSYsncqTku4EuG3yMZIt7ljCjHjPLlp_5-w/viewform , ten laatste tegen woensdag 18 november!

---WANDELING---

Na het eten vertrekken we op een herfstwandeling/zoektocht in Lovendegem. Zet je stapschoenen maar al klaar want het wordt zeker de moeite. Tijdens de tussenstop zal er warme chocomelk en jenever te verkrijgen zijn. De startplaats van de wandeling zal op tijd en stond meegedeeld worden. Wat wel zeker is dat we verzamelen op de parking van de EDUGO Arena om 14u waar we omstreeks 17u-17u30 zullen terugkeren. Graag zouden we ook willen vragen om zoveel mogelijk aan carpoolen te doen. We willen graag dat iedereen de mogelijkheid krijgt om mee te gaan wandelen/zoeken!

Vanzelfsprekend vervangt de belofteaflegging de gewone zondagse Chirowerking. Tot dan!

  

De gehele leidingsploeg

Belofteaflegging 2021 2022