Lourdes

Belofteaflegging

Beste

 

Het nieuwe chirojaar is ondertussen al even bezig. Zoals elk jaar hebben we afscheid moeten nemen van enkele leiding, wat natuurlijk ook wil zeggen dat er een hele hoop nieuwe leiding is bijgekomen!

 

Dit jaar verwelkomen we 14 nieuwe leiding in de leidingsploeg. Julie, Emma, Augustine, Marion, Fien, Lisse, Maite, Pauline, Luna, Gaetan, Simon, Wiro, Jonas en Jorik gaan, zoals de traditie het wil, hun officiële Chiro-belofte afleggen op 24 november 2019. Dit is een feest dat we uiteraard niet alleen willen vieren en daarom nodigen we jullie uit om deel uit te maken van dit gebeuren!

 

De belofteaflegging start met een misviering in de Basiliek van Lourdes die van start gaat om 11u15. De leden verwachten we echter al om 10u45 aan de achterkant van de kerk (SintJozefstraat) om samen met ons nog eens enkele liedjes te repeteren.

 

Na deze viering gaan we samen genieten van een heerlijke versnapering in de eetzaal van EDUGO De Brug. Dit jaar wordt er opnieuw gekozen voor warme hamburgers (ook vegetarisch) en/of hotdogs. U dient door te geven hoeveel stuks u wenst van elk. De prijzen vindt u hieronder terug: 

Hamburger €3,5/stuk 

Vegetarische hamburger €3,5/stuk 

Hotdog €2,5/stuk 

 

Graag willen we benadrukken dat het verplicht is om vooraf in te schrijven, betalen dient u ter plekke te doen. Inschrijven kan via het online formulier: https://forms.gle/XiymA3MoVBkvk3Q36 , ten laatste tegen woensdag 20 november!

 

Na het eten vertrekken we op een herfstwandeling/zoektocht van ongeveer 6 km te Gent, meer bepaald het Drongenplein. (Hier start de wandeling). De wandeling zelf is niet geschikt voor rolstoelen en/of buggy’s. We verzamelen op de parking van de EDUGO Arena om 14u waar we omstreeks 17u-17u30 zullen terugkeren. Graag zouden we ook willen vragen om zoveel mogelijk aan carpoolen te doen. We willen graag dat iedereen de mogelijkheid krijgt om mee te gaan wandelen/zoeken!

 

Vanzelfsprekend vervangt de belofteaflegging de gewone zondagse Chirowerking. 

Tot dan! 

De gehele leidingsploeg

Belofte Aflegging